Triglav repeta

4 nap

Négynapos csemegézés a Júliai-Alpok különleges tárházából…

1. nap: Leutazásunkat követően elsőként a szálláshelyünkre sietünk (Ratece), majd átöltözés után átruccanunk Olaszországba a Mangart-tavak vidékére, ahol a Mangart tömbje árnyékában egy szép bemelegítő túrát teszünk.

2. nap: A Krma-völgy felől a normál úton szeretnénk feljutni a Triglav 2864 m magas csúcsára. Összességében 1900 m szint megtételére kell készülnünk, mindezt egy hosszú napba sűrítve, de megéri.

3. nap: Egy jóval könnyebb nap, számos alternatív lehetőséggel. A Rudno Polje felől szeretnénk feljutni a Debela pec 2014 m magas csúcsára. Lehet rövidíteni és menedékházban pihenni, összesen 700 m szintemelkedés vár az etap teljesítőire.

4. nap: Elsősorban a hazautazásé, de délelőtt még túrázunk egyet. Terveink szerint a Martuljek vízesésekhez, de ez még igény szerint változhat. Hazaérkezés a koraesti órákban.

Várunk sok szeretettel!
!!!Fontos! A szükséges felszerelést indulás előtt megbeszéljük, a kényelmes túrabakancs mellé sisakkal és via-ferrata szettel kell készülni, szükség esetére. Bérlésében tudunk segíteni.

Indulás: reggel 5 órakor a Déli-pu épülete mellől
Utazás: kisbusszal
Szállás: apartman
Étkezés: egyénileg, napi vásárlási lehetőséggel
Early Bird ár: 112.024.- ( jan. 30-ig egyben befizetve ) Használd az earlytriglavrepeta kupon kódot a fizetés során.
Klubtagoknak:121.140.-
Költség: 134.600.-/fő
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Jelentkezés: email küldésével, a befizetések sorrendjében

Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület
Túravezetői és szervezési díj nincs

Útvonal

1. nap:

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Triglav repeta