Információk

Utazási feltételek:

• A Csúcsforma Sportegyesület és az utazásokat, túrákat segítő személy(ek) nem dolgoznak semmilyen utazást szervező cégnek, magánszemély(ek)ként utaznak.

• A Csúcsforma Sportegyesület és az utazásokat segítő személy(ek) nem végeznek utazásszervezést, egyszerűen segítséget nyújtanak az adott országon belüli szállásfoglaláshoz, belépő vásárláshoz, közös kerékpáros vagy gyalogos túrák lebonyolításához. Az utazásokon résztvevők saját felelősségükre és saját döntésük alapján csatlakoznak az utazást segítő(k)höz, aki(k) semmilyen esetben sem tartoznak felelősséggel az utazóért sem anyagi/vagyoni kár sem testi sérülés esetén.

• Az utazást segítő személy(ek) mindig a legjobb tudásuk szerint segíti(k) az utazókat és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár(nak) el.

 

• A kerékpáros túrákon való részvétel további feltétele a hibátlan műszaki állapotú kerékpár, fejvédő megléte és viselése valamint működőképes első és hátsó világítóberendezés.

• Amennyiben a célországban egyéb feltételek (pl.: láthatósági mellény) is előírás abban az esetben azzal is rendelkeznie kell a résztvevőnek.

• A túrák előre meghirdetett útvonalát időjárás vagy egyéb körülmények alapján bármikor megváltoztathatja az utazást segítő(k). Szélsőséges időjárási viszonyok, politikai konfliktus (azaz vis maior) esetén az utazás eredeti terveitől a szervező eltérhet, azokért felelősség nem terheli.

Lemondás:
Vis maior:
A befizetett összeg visszatérítésére nincs módunk, de egy későbbi túrára a szállásfoglalás és egyéb díjakból fennmaradó összeg felhasználható.

Early bird:
A nagy mértékű  kedvezmény, a jóval előre lefoglalt és kifizetett szállásköltség miatt csak csere emberrel lehetséges.

1-3 napos túrák:
Az utazást megelőző 30 napon belüli lemondás csak csere emberrel lehetséges. Segítünk, mindig van várólista. 30 napon túli visszamondásnál kezelési költséget számolunk fel.

3-10 napos túrák:
Az utazást megelőző 60 napon belüli lemondás csak csere emberrel lehetséges. 60 napon túli lemondás a az esetleges szállásfoglalások és repülőjegy kifizetésével lehetséges.

Túráink részvételéhez az alábbi dokumentum aláírt példánya szükséges:
Utazási feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

Tagság:

Az egyesület tagdíja havi 2.666 Ft, ami évenként egy összegben esedékes, összege 32.000 Ft. A tagság révén kedvezményesen férhetsz az egyesület szolgáltatásaihoz, ingyenesen bérelhetsz magadnak felszerelést, a nagyobb értékűek esetében jelképes összeg ellenében. (A felszereléseket az igények figyelembevételével szeretnénk folyamatosan bővíteni).

Bankszámlaszám:
MBH Bank
Csúcsforma Sportegyesület
73612085-10218040

CSÚCSFORMA SPORTEGYESÜLET
Cím: 2011 Budakalász, Berdó utca 35.
Adószám: 18908202-1-13

Túraszervező: +36 20 983 88 47
Elnök +36 20 586 44 93