Trullik földje / 8 nap

TrullIk Földje (1)

BARI, POLIGNANO A MARE, ALBEROBELLO, OSTUNI, LOCOROTONDO, MATERA, TERMOLI, SAN MARINO, URBINO…

Ismételten bevetjük magunkat Olaszország belsejébe, számos közismert és számtalan ismeretlen látnivaló felfűzésével.

Hely hiányában tőmondatokban következik a tervezett programok és megállók kedvcsináló sora. Ajánlatunk szóljon a legigényesebbeknek, akik nem csak a felkapott helyekre kíváncsiak, igénylik a változatos gyalogtúrát, szeretik a jó társaságot, kedvelik a szülinapi zsúrt! 🙂 Utazásunk különleges lesz a maga nemében. Repülővel utazunk a Bari városába, ahonnan kisbusszal fogjuk Olaszországot bejárni, majd Urbino érintésével haza. Poggyászunkat két nappal az indulás előtt fogjuk begyűjteni, azok a szárazföldön jutnak el célállomásunkhoz. A repülőtéren nem kell így nagy csomaggal vesződni, felárat fizetni, illetve izgulni, hogy velünk együtt megérkezik-e a csomag. Nincs fakultatív program, csoportkedvezményeket érvényesítünk. A repülőjegyeket mi intézzük. Az utazás ára a feltüntetett fizetési rend esetén tartható, csúszás esetén a repülőjegy ára változhat. Indulás előtt 35 napon belüli lemondás esetén a repülőjegy nem váltható vissza (28.500 Ft +adminisztrációs díj 5€).

1. nap: Találkozó reggel 9 órakor a Liszt Ferenc repülőtéren. Utazás Bariba, ahol egy kis városnézős sétára indulunk. Délután elindulunk Ostuni városába, ahol szállásunk is lesz. A hegytetőre épült városból lélegzetelállító panoráma nyílik a tengerre és a környező hegyekre. A kétágyas apartmanok a belvárosban lesznek, a hófehér utcácskák egyikében, Dél-Olaszország minden szépségével.

2. nap: Minden ami Trullo! Alborabello a Trullik fővárosa, majd egy különleges utazás több városka érintésével, Locorotondo, Martina Franca rengeteg látnivalóival…

3. nap: Castellana csepkőbarlang megcsodálása, majd Matera barlanglakásai. Itt a hagyományoktól eltérően nem rohanunk, teljes napot szánunk a városra és környezetére. Gyalogosan bejárjuk az Appenninek lankáit, leereszkedünk Matera szurdokvölgyébe…

4. nap: A nap mottója: különleges tengerpartok nyomában. 🙂 Polignano a Mare, Monopoli a legismertebbek.

5. nap: Brindisi egykor volt főváros megtekintése és egyben búcsú a csizma sarkától.

6. nap: Utazás északi irányban, utunkat megszakítva Termoli kedvéért. Nem véletlenül becézik “erkély a tengerre” kifejezéssel. Utunkat folytatva érünk el Riminibe, ahol két éjszakát töltünk.

7. nap: Reggel San Marino, majd Urbino megtekintése. Mindkét városban a közeli környékre is kitérőt teszünk, közepes túra keretében.

8. nap: A hazautazásé, rövid megállókkal, könnyes szemekkel…

Várunk sok szeretettel!

Indulás: reggel 9 órakor a Liszt Ferenc repülőtéren
Utazás: repülővel és kisbusszal
Szállás: apartmanok
Étkezés: egyénileg, napi vásárlási lehetőséggel

A túra résztvevői logós emlékpólót kapnak.

Költségek (repülő, buszos utazás, szállás):
Klubtag ár: 219.900.- Ft/fő
Teljes ár: 239.900.- Ft/fő

Biztosítás: egyéni megkötéssel

Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetések sorrendjében történik!

Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület Túravezetői és szervezési díj nincs

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Trullik földje