Cinque Terre – Portofino (megtelt)

5 nap

A Ligur-tenger partján későnyári a hangulat, igazi túraidő, nyomasztó tömegek nélkül.
Jelen programunkkal azoknak a kedvében szeretnénk járni, akik szeretnek gyalogosan felfedezni, nagyokat túrázni a rejtettebb látnivalók eléréséért.
1. nap:
A hosszú utazás napja, majd érkezés Lévantoba. Szállásunk a belvárosban lesz, nagyon kényelmes apartmanokban, 100 m távolságra a tengerparttól. A környék felfedezése fog beleférni napunkba.
2-3. nap:
Két nap alatt az öt híres települést járjuk be gyalogosan (Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia, Monterosso). Olykor közvetlenül a tenger felett, hol a hegység oldalában, gyönyörű panorámával szegélyezett úton haladva. A településekről bármit mondani felesleges, a látvány magáért beszél. Utazunk vonattal és hajóval, a sportosabbak átvághatnak a félszigeten La Spezia városáig. A Monte-Parodi megmászásával elérhetjük, hogy egyszerre láthassuk mind az öt települést. Kitérőt teszünk a “hatodik” település, Portovenere kedvéért…
4. nap:
Egy különálló gyöngyszem, Portofino Nemzeti Park felfedezése. Camogli és Portofino között haladva, gyönyörű sziklás tengerpartok, barlangok és hangulatos tengerparti városkák…
5. nap:
Hazautazásunk napja, amit egy rövidebb vásárlási lehetőséggel szakítunk meg.

!!!Fontos: a túrák alkalmával 14-17 km, 600 m szint megtételére készülni kell, közepes sportossággal teljesíthetők, nem andalgásra készülünk, rengeteg a látnivaló… Cinque-Terre térségbe helyi vonattal és hajóval fogunk utazni.
Várunk sok szeretettel!
Indulás: reggel 4.30-kor a Déli-pu mellől
Utazás: kisbusszal
Szállás: aparman
Étkezés: egyénileg, napi vásárlási lehetőséggel, konyhahasználattal
Teljes ár: 195.500.-/fő
Tagsàgival.177.950.-/fō
Early Bird: Március 15-ig egyben befizetve 20.000 Forint kedvezmény az árból. Használd az earlycinqueterre kódot a fizetés során.

Biztosítás: egyéni megkötéssel

Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetések sorrendjében történik!

Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület
Túravezetői és szervezői díj nincs

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Cinque Terre – Portofino (megtelt)