Szlovák-magyar csúcs weekend / 4 nap

szlovak magyar csucs weekend
Na zdravie! Szlovák magyar csúcs weekend
Csúcsformás mix hétvége a szlovák-magyar barátság jegyében. Helyi barátunk és idegenvezetőnk csupa különleges helyre kalauzol el minket, lesz sörkóstoló, csúcstúra, tófürdés, jóga és akinek még ez sem elég, benevezhet egy masszázsra is.
Tervezett program:
1-4 nap: megérkezésünk után egy kis welcome koccintás, vacsora.
Másnaptól a napindító jóga és a reggelink után az 1611 méter magas Velky Choc csúcsára indulunk. A csúcs Liptó és Árva határán emelkedik ki, Szlovákia legszebb csúcsai közé tartozik, ahonnan jó idő esetén akár Krakkóig is ellátni. Kb 800 méter szintemelkedés vár ránk.
A helyi ‘wellness” jegyében Kalameny természetes termálforrásában mártózunk meg, amely 33 fokos, így téli hónapokban is igen népszerű a helyi lakosok körében.
Megnézzük a tagolt evangélikus fatemplomot Szent Kereszt (Svätý Kríž) mellett, ami az egyik legnagyobb faépítmény Közép-Európában.
Utolsó napunkat szintén reggeli jógával indítjuk és levezetésképp ellátogatunk a Zoo Kontaktba, ami egy olyan állatkert, ahol közvetlen közelről lehet megnézni az állatokat, köztük medvéket is. Esténként közös vacsoránkat együtt készítjük el.
Házigazdánk számtalan programmal készül, az időbeosztástól és a csapat kedvétől függően nézünk meg további helyi látványosságokat. 4 napos kikapcsolódás vár ránk Szlovákiában.
Utazás: kisbusszal, indulás Váci-Petneházy u. sarkáról 16:30-kor.
Szállás: saját faházunkban, konyhahasználattal.
Költségek: 119.000 Ft/ fő (Tartalmazza a szállás, az utazás és 3 vacsora költségét, valamint a jógaórákat is. Nem tartalmazza az igény szerinti masszást)
Biztosítás: egyénileg
Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetések sorrendjében történik!
Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület
Túravezetői és szervezési díj nincs

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Szlovák-magyar csúcs weekend