Radnai-havasok / 4 nap

RADNAI-HAVASOK
1. nap: Az első nap az utazásé, de odafelé egy nem mindennapi helyet is megnézünk, a Szaploncai vidám temetőt, ami mára messze híressé tette a települést a vidám búcsúverseket tartalmaz, jellegzetes szaploncai kékben pompázó fejfáival. Este közös vacsora.
 
2. nap: A Nagy-Pietrosz Radnai-havasok és a Keleti-Kárpátok legmagasabb hegycsúcsa. Második nap erre a 2303 méter magas csúcsra túrázunk fel Borsa felől. A hegy megmászása jó időben nem nehéz, azonban elkél a fizikai erőnlét, közel 1600 m szintkülönbséget kell legyőznünk ezen a napon. 

3. nap: Utolsó teljes napunkon a Gargaló 2159 m magas csúcsát célozzuk meg. Útközben megnézzük Erdély egyik legmagasabb vízzuhatagát, a Lóhavasi-vízesést, majd az Asztal-réten át haladunk az Aranyos Beszterce-forrástaváig, amely a Radnai-havasok legnagyobb tengerszeme. Innen túrázunk fel a csúcsig. Fáradékonyabbak a felvonó segítségével rövidíthetnek. 
 
4. nap Hazaindulunk, de beiktatjuk a Gutin jelképének is számító ikonikus sziklamonstrumot, a Kakastaréjt (1438 m). Tiszta időben csodás panoráma vár ránk. Estére érkezünk haza.
Teljes ár: 112.500 Ft/fő
Klubtag ár: 99.500 Ft/fő
Utazás kisbusszal, indulás: Déli-pályaudvar mellől, reggel 5 órakor
Szállás: önálló házban, 2-3 ágyas szobákban
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Étkezés: egyénileg

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Radnai-havasok