Alpok-Adria Millenium vasút kerékpártúra (megtelt)

4 nap

Négynapos kerékpáros túránk során az Alpok Adria milleneumi kerékpárút legszebb szakaszán fogunk haladni, majd kitérőt teszünk a Júliai-Alpok felé.
1. nap:
Leutazásunkat követően lepakolunk Villach-ban, ahol bicajra pattanunk és 34 km tekeréssel jutunk el Tarvisióba, ahol kétnapos szállásunk lesz egy szállodában, reggelivel. Kis kitérőt teszünk a Slizza-kanyon kedvéért.
2. nap:
Reggelink elfogyasztása után bicajra pattanunk és 67 km megtételével Gemona del Friuli városkába kerekezünk. Gyönyörű hegyvidéki környezetben, viaduktok és alagutak során haladva át. Innen kisbuszunkkal térünk vissza Tarvisióba.
3. nap:
Reggeli után a hegyek felé vesszük az irányt. A végcél a Bledi-tó. Összeségében 71 km megtétele szükséges, kezdetben emelkedőkkel megtűzdelve, aki ezt a szakaszt ki szeretné hagyni, azokat a busz a szlovén-olasz határhoz viszi. A bevállalósabbak kitérőt tehetnek a Mangart-tavak kedvéért. Igen változatos lesz a terep, kerékpárút, némi országút, Mojtranából pedig egy kis forgalmú erdei úton haladunk Bled-be.
4. nap:
Mai nap Bled-ből a Bohinj-tó érintésével a Száva-forrásához tekerünk. A lazulósabbak itt megebédelhetnek és ide jön értük a busz, aki még tekerne, azokkal megbeszéljük a lehetőségeket. Délután 15 óra környékén szeretnénk hazaindulni. A mai táv 32 km, hosszabbítani természetesen lehet.

Várunk sok szeretettel!
!!!Fontos: Mindenki saját kerékpárral vesz részt a túrán, mely frissen szervízelt, pótgumival és lámpákkal ellátott, nyergében sportos gazdája sisakban. Motyót szállítanunk nem kell, csak a napi etap szükségleteit, kulacs, elemózsia és szélkabát. A kerékpárokat utánfutón szállítjuk. A napi kiséret miatt rövidíteni és természetesen hosszabbítani is tudunk túránkon, igény szerint.

Indulás: reggel 5 órakor a Déli-pu épülete mellől
Utazás: kisbusszal
Szállás: 2x szálloda reggelivel, 1x apartman
Étkezés: a két reggelit kivéve egyénileg
Költség: Klubtagoknak:148.900.-/fő (utazás, szállás, kerékpárszállítás, transzfer)
Teljes ár: 162.790.-
Early Bird – 20.000 Ft ( egyben február végéig befizetve ) A kedvezményhez használd az earlymillenium kupon kódot a fizetés során.
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Jelentkezés: személyes email küldésével a befizetések sorrendjében történik!

Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület
Szervezési díj nincs

Útvonal

1. nap:

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Alpok-Adria Millenium vasút kerékpártúra (megtelt)