Magas-Tátra kerülés bringával / 4 nap

Magas-Tátra kerülés bringával
Ismételten szeretnénk felkerekedni a Magas-Tátra megkerülésére, egy kis extrával fűszerezve…
1. nap: Utazásunkat követően érkezünk kerékpáros túránk kiindulópontjához Szczawnica városába, Lengyelországba. A mai nap kis kerékpáros bemelegítő túrára indulunk, esetleg Nedec várához is ellátogathatunk.

2. nap: A Dunajec-áttörés áttekerésével kezdjük a napot. A korareggeli időben legszebb a táj, a párába burkolódzó folyó, a Pieninek szikla-koronáival. Utunk során kisebb forgalmú mellékutakon szeljük a kilométereket Zakopánéig, összesen 58 km távon. Késő délutántól szabadfoglalkozás. Szállásunk boronaház, a közelben éttermek-boltok.
3. nap: Folytatjuk utunkat nyugati irányban a Tátra északi oldalán. Elsőként a Magas-Tátra vonulatát hagyjuk el, majd a Liptói-havasok közelednek. A havasokat a Kócs-hegységtől elválasztó szakaszán némi murvás úttal is fogunk találkozni, de itt is főként aszfaltos mellékúton haladunk. Célállomásunk Turapatak boronaháza a Liptói-tó északi partján, 86 km megtételével.

4. nap: Végcél természetesen a Tátra keleti oldalán Barlangliget, 95 km megtételével, de lehetséges a táv rövidítése a kísérő buszra való kéredzkedéssel. Délután indulás haza a késő esti hazaérkezéssel.

Várunk sok szeretettel!
Fontos: A túra közepes erőnléttel teljesíthető, érdemes egy kicsit sportolni előtte, hiszen itt már lesznek szintemelkedések is. Mindenki a saját kerékpárjával vesz részt a túrán, melyet kerékpárszállító utánfutóval szállítunk. A bicaj frissen szervizelt, mindennel felszerelt, pótgumival és lámpával ellátottan, a sisak alatt vidám gazdájával.
Indulás: reggel 5 órakor a Váci út-Petneházy út sarkától
Utazás: kisbusszal
Szállás: panzióban, boronaházak
Étkezés: egyénileg, konyhahasználat lehetséges
Költség klubtagoknak: 119.500 Ft/fő (utazás, kerékpárszállítás, szállás)
Teljes ár: 139.500 Ft/fő (utazás, kerékpárszállítás, szállás)
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Jelentkezés: a befizetések sorrendjében történik
Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület Túravezetői és szervezési díj nincs

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Magas-Tátra kerülés bringával