Korfu Beach Bike (2 szabad hely)

8 nap

Nyolcnapos utunk során Korfu-szigetét vesszük célba, amikor a nyári turizmus már lecsengett, nyugisabb a közlekedés és a tengerpartokon sincs tülekedés. Mindezt kétkeréken, hogy az egész szigetet bejárhassuk…

1. nap:
Találkozás délelőtt 10 órakor a Liszt Ferenc repülőtéren. Ilyenkor már közvetlen járat nincs, így Thesszalonikibe repülünk, majd átszállunk kisbuszunkba, amivel folytatjuk utunkat Görögországban, átkompozunk Korfu-szigetére, majd elfoglaljuk apartmanjainkat Moraitikában, közvetlenül a tengerparton.

2-6. nap:
Szeretnénk tematikusan felfűzni az összes látnivalót a rendelkezésünkre álló öt napban. Megnézzük Korfu város látnivalóit, a sziget rendkívül változatos tengerpartjait, felkeressük a sziget belső, autentikus falvait, meglátogatunk egy olívaolaj sajtoló üzemet. A sziget 62 km hosszú, buszunk segítségével több kiinduló és érkezési pontot néztünk ki, hogy mindent elérhessünk kétkeréken. Legmagasabb pontja 908 m magas, de változatos terepre kell készülni. Előreláthatólag napi 60 km távokkal és 600 m szintemelkedéssel kell számolni, de szokás szerint lehet rövidíteni és hosszabbítani is. Beiktatunk fürdési és nézelődős időszakokat is.

7-8. nap:
Hazautazásunk kisbuszunkkal történik, szerbiai (Nis) megálló beiktatásával, apartman szálláshelyen.

!!!Fontos!!!
Mindenki saját kerékpárral vesz részt az utazáson, ami jól felszerelt, szervízelt, pótgumival és lámpával ellátott, a tetejében sportos gazdájával-sisakkal a fején. Szinte kizárólag aszfaltútra kell készülni, akár országúti géppel vállalhatóan. Csomagot nem kell szállítanunk, csak a napi motyót.
Indulás előtt két nappal találkozunk egy megbeszélt időpontban a Déli-pu mellett. Itt fogjuk átvenni a kerékpárokat szállításra és a személyes utiholmit. Azok a kisbusszal utaznak le, hogy a repülőn ezekkel ne kelljen vesződni. Itt adjuk át a beszállókártyákat is.
Hazafelé kisbusszal utazunk.

Indulás, találkozó: délelőtt 10 órakor a Liszt Ferenc repülőtéren
Utazás: repülő és kisbusz
Szállás: tengerparti apartman
Étkezés: egyénileg
Klubtag ár: 245.000.-/fő (utazás, szállás, kerékpárszállítás, komp)
Teljes ár: 269.500.-/fő (utazás, szállás, kerékpárszállítás, komp)
Early Bird ár: 245.000.- ( jan. 30-ig egyben befizetve ) Használd az earlykorfu kupon kódot a fizetés során.

Biztosítás: egyéni megkötéssel
A repülőjegyet és kompjegyet mi intézzük együttes csoportkedvezménnyel!
Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetések sorrendjében történik.

Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület

Útvonal

1. nap:

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Korfu Beach Bike (2 szabad hely)