Hosszú-tavi menedékház chill

2 nap

Kétnapos chill out túrácska a Magas-Tátrában, újrakezdőknek is, menedékházas szállással, teljes ellátás lehetőségével.

1. nap: Korai indulásunkat követően érkezünk ki a Magas-Tátra lábához. Itt összepakoljuk cuccainkat, majd megindulunk a Hosszú-tavi menedékház felé. 960 m szintemelkedéssel, nem sietve, jó kedvében érjük el a tavat és a mai szállásunkat adó tóparti menedékházat. Járhatóság függvényében döntjük el, hogy a Tarajka felvonó mellett vagy a Tarpataki-völgyön keresztül jutunk fel. Este vacsora a menedékházban, beszélgetés, naplemente csodálás…

2. nap: Reggeli a menedékházban, majd összepakolás. Az aktuális időjárás és a várható haladás ismeretében fogjuk eldönteni, hogy a rövid leereszkedést választjuk, vagy egy kis kitérővel Tátra-Lomnicba érkezünk meg. Lesz lehetőségünk megebédelni, majd a kora délutáni órákban indulunk haza.

Fontos!!! Hálózsákot hozni kell a menedékházas hálótermi elhelyezés miatt. Vacsorát és reggelit kapunk. A szombati ebédre szendviccsel kell készülni, a vasárnapi késői ebéd éttermi vagy hátizsákos megoldást igényel. Felszerelésként kiemelnénk a következőket: kényelmes túrabakancs, vízhatlan kabát, hátizsák, kulacs, fejlámpa, túrabot.

Várunk sok szeretettel!
Indulás: reggel 5.30-kor a Váci út-Petneházy út sarkától
Utazás: kisbusszal
Szállás: menedékház, hálózsákot, vagy ágynemű huzatot hozni kell.
Költség: Klubtagoknak: 61.560 Ft//fő
Teljes ár: 68.400 Ft/fő ( utazás, szállás)
Étkezés: Félpanzió kérhető, (finom a kaja  :)) + 7900 Ft
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetések sorrendjében történik! Lebonyolító a Csúcsforma SE Túravezetői és szervezői díj nincs!
1. nap:

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Hosszú-tavi menedékház chill