Brac bringatúra

5 nap

Hagyományos évnyitó kerékpáros túránkat Brac sziget bebarangolásával töltjük. Tavasszal, a nagy meleghullámok előtt jól fog jönni egy kis mediterrán életérzés, száguldás a tenger látványával, engedve a helyi ételek csábításának.

1. nap: Kora délután érkezünk meg Splitbe, ahol rögtön a kikötőnek vesszük az irányt. Átkompozunk Brac szigetére, majd Supetar városában elfoglaljuk szálláshelyünket, amihez hűek maradunk utazásunk végéig. Rövid városnéző túrára indulunk.

2-4. nap: Időjárástól függően fűzzük fel a sziget gazdag látnivalóit, körtúra jelleggel. Az első nap 40 a másodikon 60 km a tervezett táv, de ne legyen illúziónk, rendkívül hullámos tereppel kell boldogulnunk mindkét nap. Meglátogatjuk az Adriai tenger legszebb és leghíresebb strandját az Aranyszarvat. Benézünk a Blaca kolostor falai közé, majd egy arborétumot csodálhatunk meg. A sziget méltán híres az itt bányászott mészkőről. Egyik bányájából származik a washingtoni Fehér Ház homlokzati kövei, megnézzük honnan. Festői falvak, tengerparton kacskaringózó utak kísérnek minket, feledhetetlen élményt nyújtva.

5. nap: Egy rövid elköszönő tekerés a szigettől, majd komp a szárazföldre. Splitben kicsit körülnézünk, majd indulunk haza, késő esti megérkezéssel. Várunk sok szeretettel!

Fontos!!! A túrán mindenki saját kerékpárjával vesz részt, mely jól karbantartott, pótgumival és lámpával ellátott. Sisak használata kötelező. További könnyítésül, a busz is átmegy a szigetre, így csomagtartó nem feltétlenül kell a kerékpárokra, csillagtúrákat teszünk. Néhány látnivaló elérésében is segít majd, túráink során lesz “A” és “B” terv, egy könnyebb és egy sportosabb megoldás. A végső útvonalak a csapattól és időjárástól függenek majd.

Indulás: reggel 5.30-kor a Déli-pu épülete mellől, utazás kisbusszal
Szállás: apartman **
Étkezés: egyénileg, napi vásárlási lehetőséggel
Költség: 166.760 Ft/fő (tartalmazza: utazás, szállás, kerékpár-szállítás, kompjegyek), nem tartalmazza az étkezéseket és az esetleges egyéni költéseket.
Klubtagár: 150.000 Ft/fő
Early bird (december 24-ig befizetve): 139.800 Ft/fő (használd a kosárnál az earlybrac kuponkódot a kedvezményhez)
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetésének sorrendjében ( max 14 fővel megyünk )

Túraszervezői és vezetői díj nincs! Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Brac bringatúra