Trullo- bello ( 5 szabad hely)

144600 Ft

5 készleten

Kategória:

Leírás

Ismételten bevetjük magunkat Olaszország belsejébe, számos közismert és számtalan ismeretlen látnivaló felfűzésével. Hely hiányában tőmondatokban következik a tervezett programok és megállók kedvcsináló sora.

1. nap: /MOSTAR/ Nyolcnapi utunk első állomását koradélután érjük el, a boszniai Mostar városát. Megnézzük belvárosát és környékét, kicsit lepihenünk valamely kávézó teraszán. Szállásunk bent lesz a belvárosban, így este is tehetünk egy sétát a hídhoz…

2. nap /DUBROVNIK/ Mostarból reggel indulunk tovább és a délelőtt már Dubrovnikban találjuk magunkat, ahol este nyolc óráig miénk a város. Este kisbuszunkkal a kikötőbe hajtunk, ahol hajóra szállunk, egy teljes éjszaka erejéig.

3. nap: /BARI/ A felkelő nap még a hajón ér minket, de már felsejlenek Bari épületei. A belváros után a csizma egyik legfestőibb városába utazunk, Polignano a Mare-ba. Kétnapi szállásunk a belváros szívében egy ódon házban lesz. Ma már elkezdjük ismerkedésünket a trullik földjével is, ellátogatunk Alberobello meseszerű városába.

4. nap: /TRULLIK FÖLDJE/ Körtúra Ostuni, Locorotondo, Martina Franca megállókkal, kitérőkkel néhány Trullo kedvéért. Délután még fürdőzés a tengerben.

5. nap: /NÁPOLY/ Megkezdjük utazásunkat Nápoly felé, útközben megállva Matera különös hangulatú városában. Itt találhatóak a híres barlanglakások, szeretnénk az összes városrészben, de még a környező hegyekben is kalandozni. Késő délután már Nápolyban ér bennünket, a belvároshoz közeli szállásunk elfoglalása után ismerkedünk egyet a várossal.

6. nap: /VEZÚV/ Nápoly és környéke, Pompei és a vulkánosság csodái. A pontos sorrend még kialakul, várhatóan helyi segítséggel.

7. nap: /FIRENZE/ Reggel búcsút intünk a városnak, majd indulunk hazafelé. Időközben, délután megállunk Firenzében, ahol megnézzük a várost, átéljük a toszkán életérzést.

8. nap: Reggel még lesz lehetőség a városban lófrálni, de utána indulunk haza a késő esti megérkezés tervével.

Várunk sok szeretettel!

Indulás: reggel 5 órakor a Déli-pu épülete mellől
Szállás: Mostar-panzió
tengeren a hajón
2 éj Polignano apartmanjában, reggelivel
2 éj Nápolyban, apartmanban
Firenze kemping, bungaló

Utazás: vadiúj légkondicionált fullos busszal :)!!!
Étkezés: egyénileg
Költség: 144.600.-/fő (utazás busszal, hajóval, szállások, parkolások)
Biztosítás: egyéni megkötéssel

Jelentkezés: személyes ímél küldésével, 50.000 Ft előleg befizetésének sorrendjében. Utazás előtt egy hónappal lesz aktuális az újabb 50.000 Ft befizetése.

Túravezetői és szervezési díj nincs!
Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület!