• Leírás
 • Program
 • Jelentkezés
 • Általános Tudnivalók
Karácsonyra AJÁNDEKOZZ CSÚCS ÈLMÉNYT A SOK KACAT HELYETT!
HÍVD ZSUT! 20-9-838-847
Hatnapos utunk bemutatásához keresni kell a megfelelő szavakat. Annyi kultúrális és természeti látnivalóval találkozunk, hogy kedvcsinálónkkal csak a felszínt kapirgáljuk.
 
Várunk sok szeretettel!
 
!!!Fontos: A túrán mindenki saját kerékpárjával vesz részt, mely frissen szervízelt, lámpával és kulaccsal felszerelt, pótgumival ellátott, nyergében sportos gazdája réteges öltözékben és sisakban. A kerékpárokat utánfutón szállítjuk. (Kerékpárbérlésben tudunk segíteni).
 
Indulás: reggel 6 órakor a Déli-pu mellől
Utazás: kisbusszal
Szállás: kemping, mobilházak
Étkezés: egyénileg
Költség: 146.000.-/fő (utazás, szállás, kerékpárszállítás, komp oda-vissza)
Klubtagságival 129.900.-/fő ( 2022 márc.15-ig befizetve )
Early Bird: 135.000.-/fő ( 2022 március 15-ig egyben befizetve)
Biztosítás: egyéni megkötéssel
Jelentkezés: személyes ímél küldésével, és a foglaló utalásaval és annak igazolásával történik!
 
 
Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület
Szervezési díj nincs
1. nap: Elba-szigetéig megszakítjuk utazásunkat, pihenési célzattal Velencében. A délután városnézéssel vagy kerékpározással telik Fusina környékén.
2-4. nap: Irány a part. Piombino kikötőjéből kompozunk át Elba-szigetére. Következő három éjszakát a sziget központjában töltjüzk, innen indítjuk csillagtúráinkat a vidék bejárására. Felfedezzük a szebbnél szebb tengerparjait, hangulatos városkáit, ellátogatunk Napóleon rezidenciájához. Tesszük mindezt kis forgalmú aszfaltúton, néhányszor rövidebb murvás kitérővel. A terep rendkívül változatos, a nap folyamán találkozunk hosszabb lankás részekkel, de minden napra jut emelkedő is bőven, terveink szerint a sziget legmagasabb hegyére is ellátogatunk, a Monte Cappanne 1019 m magas csúcsára. Fő irányelv, hogy a napi etapot ki lehet egészíteni egy sportosabb hegyi megmérettetéssel, a fáradtabbaknak kihagyhatóan. Alap a napi 60 km, 600 m szintemelkedéssel. Időpontunknak hála a napi tengeri csobbanás, vagy a szállás wellness részlege adhat nap végi felüdülést.
5. nap: A délelőtt még Elba-szigeten talál bennünket, ahol a déli félszigetet járjuk be, majd a kompos átkelést követően indulunk a Garda-tó partjára. Szállásunk Sirmione-ban lesz, ahonnan még tervezünk egy kis tóparti tekerést és városnézést is.
6. nap: Pakolás és utazás. Ez vár ránk a koraesti hazaérkezés tervével.

JELENTKEZÉS

  Mit jelentenek a túranehézségek?

  GYALOGTÚRA:
  ★ – Könnyű túra, kiépített útvonalon v. városnézés. Szintemelkedés nem több 100m-nél, távolság: 5 km
  ★★ – Könnyű túra, nem kiépített útvonalon, de jól járhatóak, lehetnek sziklás szakaszok. Szintemelkedés max. 400m, távolság: 10-12km
  ★★★ – Közepes nehézségű túra útvonal, jól járható, sziklás szakaszok, rövid helyeken kitett szakaszokkal, esetleg láncos segítséggel. Szintemelkedés 800-1000m, távolság: 12-18km
  ★★★★ – Közepesen nehéz túra: túrázási tapasztalattal, és rendszeres sportolással teljesíthetőek. Hágókra, Csúcsokra vezető út olykor meredek, technikás, kitett szakaszokkal. Reggeltől késő délutánig tartó igénybevétel. Szintemelkedés :1000-1800m, távolság: 18-24 km
  ★★★★★ – Nehéz túra:, Gyakorlott túrázóknak magashegyi túrázás, hóközeges időjárási helyzetek lehetnek, esetleg fellépő oxigénhiány

  KERÉKPÁRTÚRA:
  ● – Könnyű , szintemelkedés 100m, 50km /nap
  ●● – Közepes, szintemelkedés 400-800, 60-80km/nap
  ●●● – Nehéz, szintemelkedés 800-2000, 60-100km/ nap

   

  Hogyan jelentkentkezzek egy túrára?

  1 – Email
  Első lépés, hogy emailben jelzed a kívánt túrán való részvételt és megvárod míg ez visszaigazolásra kerül.

  2 – Előleg
  A túrák férőhelyei akkor számítanak betöltötnek, ha a jelentkezés után az előleg befizetése megtörténik. Ennek összegét a túra oldalán lévő Egyéb Információk fül alatt lehet megtalálni.
  Befizetése az egyesület bankszámlájára kell, hogy történjen aminek adatait az Utazási információk oldalon lehet megtalálni.