Elba-szigetén kerékpárral / 6 nap

elbab

( 3 szabad hely)


2022. szeptember 22–27.

Hatnapos utunk bemutatásához keresni kell a megfelelő szavakat. Annyi kulturális és természeti látnivalóval találkozunk, hogy kedvcsinálónkkal csak a felszínt kapirgáljuk.

1. nap: Elba-szigetéig megszakítjuk utazásunkat, pihenési célzattal Velencében. A délután városnézéssel vagy kerékpározással telik Fusina környékén.

2–4. nap: Irány a part. Piombino kikötőjéből kompozunk át Elba-szigetére. Következő három éjszakát a sziget központjában töltjüzk, innen indítjuk csillagtúráinkat a vidék bejárására. Felfedezzük a szebbnél szebb tengerparjait, hangulatos városkáit, ellátogatunk Napóleon rezidenciájához. Tesszük mindezt kis forgalmú aszfaltúton, néhányszor rövidebb murvás kitérővel. A terep rendkívül változatos, a nap folyamán találkozunk hosszabb lankás részekkel, de minden napra jut emelkedő is bőven, terveink szerint a sziget legmagasabb hegyére is ellátogatunk, a Monte Cappanne 1019 m magas csúcsára. Fő irányelv, hogy a napi etapot ki lehet egészíteni egy sportosabb hegyi megmérettetéssel, a fáradtabbaknak kihagyhatóan. Alap a napi 60 km, 600 m szintemelkedéssel. Időpontunknak hála a napi tengeri csobbanás, vagy a szállás wellness részlege adhat nap végi felüdülést.

5. nap: A délelőtt még Elba-szigeten talál bennünket, ahol a déli félszigetet járjuk be, majd a kompos átkelést követően indulunk a Garda-tó partjára. Szállásunk Sirmione-ban lesz, ahonnan még tervezünk egy kis tóparti tekerést és városnézést is.6. nap: Pakolás és utazás. Ez vár ránk a koraesti hazaérkezés tervével.
Várunk sok szeretettel!

Fontos tudnivalók:


A túrán mindenki saját kerékpárjával vesz részt, mely frissen szervízelt, lámpával és kulaccsal felszerelt, pótgumival ellátott, nyergében sportos gazdája réteges öltözékben és sisakban. A kerékpárokat utánfutón szállítjuk. (Kerékpárbérlésben tudunk segíteni).


Indulás: reggel 6 órakor a Déli-pu mellől
Utazás: kisbusszal, max. létszám 14 fő
Szállás: kemping, mobilházak
Étkezés: egyénileg
Költség: 146.000.-/fő (utazás, szállás, kerékpárszállítás, komp oda-vissza)
Klubtagságival 129.900.-/fő ( 2022 márc.15-ig befizetve )
Early Bird: 135.000.-/fő ( 2022 március 15-ig egyben befizetve)
Biztosítás: egyéni megkötéssel

Jelentkezés: személyes ímél küldésével, és a foglaló 70.000.-Ft. utalásával és annak igazolásával történik!

Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület.
Szervezési díj nincs!

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Elba-szigetén kerékpárral