Délnyugat- franciaországi körút-repülővel / 10 nap

fra

2022. szeptember 01 – 10.

1-4.nap: Első nap délben találkozunk a repülőtéren, majd irány Nizza, ahonnan saját légkondis busszal folytatjuk utunkat, mely a következő 10 napban végig kényelmet biztosít utunk során. Terveink szerint megállunk Cannes-ban, ahol csobbanunk a tengerben. Este érkezünk Carcassonne középkori városába, Európa legnagyobb erődjébe. Szállásunk a közelben lesz, 2-3 ágyas apartmanokban, 3 éjszakára. Bejárjuk Carcassonne nagyobb körzetét, Lastours és Foix kastélyait, Montsegur várát, Aguilar, Padern és Queribus erődítményét. Kihasználva olykor közelségüket, gyalog haladhatunk egyik helyről a másikra, csodálatos környezetben, a távolban a Pireneusok hófedte csúcsaival.

4-6.nap: Átutazunk Toulouse városába, ahol ugyancsak apartmanokban fogunk 2 éjszakára megszállni. Rengeteg program közül választhatunk. A városnézés mellett az Airbus-múzeumának meglátogatását tervezzük illetve egy szép túrával felfedezzük az 1600-as években épült Canal du Midi csatornát, mely összeköti az Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel.

6-9.nap: Toulouse városát elhagyva ismét északnak vesszük az irányt. A Causses du Quercy Nemzeti Park bejáratánál lesz szálláshelyünk, Carlux mellett, ugyancsak 2-3 ágyas apartmanokban. A környék gazdag faunájáról és középkori városkáiról híresek. A Dordogne-folyó völgyében különleges túralehetőségek kínálkoznak, felkeresve közben a folyó völgyében megbújó településeket. Két különleges atmoszférájú közülük a Domme és La-Roque-Gageac, Sarlat városa az UNESCO világörökség része, egyedülálló középkori óvárosával. Kis kitérőt teszünk a Lot-folyó völgyében, ahol hangsúlyosabban vannak jelen a természeti szépségek, kicsit felfedezzük rejtettebb kincseit…

9-10.nap: Hazautazásunk megkezdése, immáron hazáig kisbusszal. Utunkat Milánóban szakítjuk meg egy éjszakára. Szállásunk szálloda kétágyas szobákkal, közvetlenül a metro mellett, így lehetőség lesz a belvárosban csavarogni. Utolsó nap már csak utazás.Várunk sok szeretettel!

Fontos tudnivalók:

Indulás: 12 órakor, a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren
Utazás: repülővel Nizzáig, ezután saját kisbusszal, maximum létszámunk: 16 fő.
Szállás: apartman és szálloda
Étkezés: egyénileg, napi vásárlási lehetőséggel, konyhahasználattal
Költség klubtagjainknak: 259.600.-/fő (repülő, buszos utazás, szállás 9 éj)
Teljes költség: 279.500.-

Jelentkezés: személyes ímél küldésével és 100.000
forint előleg befizetésenek sorrendjében.


Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület.
Szervezési díj nincs!

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Délnyugat- franciaországi körút-repülővel