• Leírás
  • Program
  • Jelentkezés
  • Általános Tudnivalók
Magashegyi túra a Karni-Alpok második legmagasabb csúcsára, C nehézségű klettersteigek szurdokvölgyekkel megspékelve, csak igényeseknek...
Lehet ferrátázni vagy normál úton haladni a csúcsokig.

Várunk sok szeretettel!

!!!Fontos: Az utolsó nap kivételével szükség lesz klettersteig szettre és sisakra. Ha nincs, segítünk szerezni. Jó kondíció elkél és némi klettersteig jártasság sem árt.

Indulás: reggel 6-kor a Déli-pu mellől
Szállás: apartmanház
Utazás: légkondicionált kisbusszal
Étkezés: egyénileg
Költség: 65.500.-/fő (utazás, szállás)
Egyesületi tagoknak:61.500.-
Early bird: 58.500.- ( augusztus 20-ig befizetve a teljes összeget )
Biztosítás: egyéni megkötéssel

Jelentkezés: személyes ímél küldésével, a befizetések (előleg 40.000 Ft.) sorrendjében történik.

Túravezetői és szervezői díj nincs!
Lebonyolító a Csúcsforma Sportegyesület

1. nap: Leutazás, majd szálláshelyünk elfoglalása után a Pirknerklamm klettersteig megmászására igyekszünk. Egy szűk szurdokvölgyben vezet utunk, ahol a vasalt utak minden elemével találkozhatunk, nagyon látványos terepen.

2. nap: A Karni-Alpok második legmagasabb csúcsát, a Monte Peralba 2694 m magas bércét tűztük ki célul. 1556 m magasságból indulunk, utunk során átlépünk Olaszországba, majd a Calvi-menedékház után egy rendkívül látványos terepen kezdjük meg a "C" nehézségű Sartor útvonalon haladva.

3. nap: A mai nap a Plöckenpass-hágóból indulunk a Cellon-csúcsára. A fáradtabbak választhatnak a normál vagy "B" ferrata közül, a kicsit bevállalósabbak a Cellon "C" sport-klettersteig útját mászhatják. Erőnléttől függően zárjuk körtúrával utunkat.

4. nap: Levezető túránkat a Garnitzerklamm szurdokvölgyében ejtjük meg, ahol körtúrát teszünk. A névadó patak mentén és számtalanszor keresztezve jutunk egyre feljebb, varázslatos környezetben...

Nincs megadva.

Nincs megadva.